Vormingsaanbod Antwerpen

'Café ‘Ne pas tomber!’

Tijdens de Week van de Valpreventie (20 tot en met 26 april 2020) nodigt de ergotherapeut van LM Plus jou en je mantelzorger uit voor een gezellige babbel over valgevaren en wat je er aan kunt doen. Samen met andere geďnteresseerden spelen we eerst een rustig educatief spel. Nadien zetten we ons samen met een tas koffie of thee en bespreken we wat jou bezighoudt rond vallen.

Er is ook de mogelijkheid om verschillende hulpmiddelen uit te testen en een parcours af te leggen met of zonder mobiliteitshulpmiddel. Wij kijken er naar uit jou en eventueel je mantelzorger te ontvangen.

Wanneer?   

woensdag 22 april 2020 van 14u00 tot 16u00

Waar?       

LM Plus, zaal ‘De Meirminne’
Lange Nieuwstraat 109
2000 Antwerpen

Interesse? 

Schrijf je in door te bellen naar 03/206 35 32 of stuur een mail naar Dorien.vanoevelen@LMPlus.be.


Infosessie 'Beter praten met je dokter'

Uit onderzoek blijkt dat de Belgen, in tegenstelling tot andere Europeanen, het rechtstreeks contact met hun huisarts en specialist verkiezen boven een behandeling of de opvolging van een behandeling via de webcam. Toch is de communicatie tussen de patiënt en zijn/haar huisarts of specialist nog voor verbetering vatbaar. Dit blijkt eveneens uit bevragingen.

Tijdens deze interactieve gratis infosessie, georganiseerd door LM Plus en de vzw Liever Thuis LM, krijg je tips voor een beter gesprek met je arts aangereikt door Mario Schelfhout, stafmedewerker van de vzw Liever Thuis LM.

Tijdens de pauze wordt koffie en thee voorzien en de mogelijkheid geboden om vragen te stellen en contact te leggen met andere deelnemers.

Wij hopen je alvast te mogen verwelkomen op deze infosessie!

Wanneer?   

woensdag 27 Februari 2020 van 14u00 tot 16u00

Waar?       

LM Plus, zaal ‘De Meirminne’
Lange Nieuwstraat 109
2000 Antwerpen

Interesse? 

Schrijf je in door te bellen naar 03/206 35 32 of stuur een mail naar Dorien.vanoevelen@LMPlus.be.


Lieverthuis@lm.be

02/542.87.09