Vormingsaanbod Vlaams-Brabant

‘Bewegen maakt gezond’

Een dagelijkse portie bewegen is belangrijk voor iedereen, zeker voor ouderen. We zitten vaker stil, willen wel iets doen, maar weten niet wat of hoe.

Echter, door regelmatiger te bewegen, zullen onze spieren sterker en soepeler worden, wat tal van gezondheidsvoordelen met zich meebrengt en je valrisico verkleint. Sporten vinden we vaak een heel gedoe, maar iedereen houdt wel van wat muziek, sfeer en dansen. Tijdens deze infosessie nodigen wij je uit om samen te bewegen, de muziek te ontdekken en te dansen naar een gezonder en langer leven.

Deze infosessie wordt je aangeboden door de dienst thuiszorg (RDC Tienen) van LM MUTPLUS.be en De Liberale Vrouwen van Kortenaken.

Wanneer?    

dinsdag 18 juni 2019 van 19u30 tot 21u30

Waar?   

O.C. Bergendal
Grote Vreunte 57
3473 Waanrode

Interesse?   

Schrijf je in via het RDC Tienen van LM MUTPLUS.be: 016/82 27 10 of thuiszorg@mutplus.be.


‘Stress en zijn tegengif’

Deze infosessie richt zich tot iedereen die inzicht wenst in wat stress met een mens doet en nood heeft aan ontspanning. Voor alle leeftijden en alle geslachten.

We starten met een theoretische uiteenzetting van ontspannende massagetechnieken. Tijdens het praktijkgedeelte wordt er ons een handmassage gedemonstreerd en worden ons ontspanningstechnieken aangeleerd. Aansluitend oefenen we zelf per twee hoe een ontspannende handmassage te geven.

Het praktijkgedeelte gebeurt zittend op een stoel.

Je hoeft zelf niets mee te brengen.

Deze infosessie wordt je aangeboden door de dienst thuiszorg (RDC Halle) van LM MUTPLUS.be en wordt gegeven door Laurence Romain.

Wanneer?    

donderdag 27 juni 2019 van 14u00 tot 16u00

Waar?   

LM MUTPLUS.be, afdeling Vilvoorde
Lange Molensstraat 54
1800 Vilvoorde

Interesse?   

Schrijf je in via het RDC Halle van LM MUTPLUS.be: 02/356 85 88 of thuiszorg@mutplus.be.


Lieverthuis@lm.be

02/542.87.09