Vormingsaanbod Vlaams-Brabant

‘Voorafgaande zorgplanning’

Elk jaar komen heel wat mensen in een situatie terecht waarin ze niet meer in staat zijn om zelf beslissingen te nemen over hun persoonlijke zorg en de medische behandelingen die ze willen of niet meer willen. In jouw familie kan dit ook voorvallen.

Voorafgaande zorgplanning biedt je de mogelijkheid om je familie en zorgverleners duidelijk te maken welke zorgen je wenst wanneer je zelf niet meer in staat bent beslissingen te nemen. In een communicatieproces met je familie of naasten en een arts worden je waarden, wensen en voorkeuren over toekomstige zorg besproken.

Hoe dit allemaal in zijn werk gaat en welke mogelijkheden er zijn, kom je te weten tijdens deze gratis infosessie, die je wordt aangeboden door de vzw Liever Thuis LM, in samenwerking met de dienst thuiszorg (RDC Halle) van LM MutPlus en Vief Galmaarden.

Als spreker verwelkomen we Paul Destrooper, vormingsverantwoordelijke en consulent bij LEIF (LevensEinde InformatieForum).

Er zal de mogelijkheid geboden worden om iets te drinken (koffie, water, frisdrank of bier) en dit aan prijzen vanaf 1,60 euro (afhankelijk van je keuze).

Wij hopen je alvast te mogen verwelkomen op deze infosessie!

Wanneer?    

dinsdag 26 februari 2019 van 14u00 tot 16u30

Waar?   

Gemeentelijk ontmoetingscentrum 'Willem Tell'
Hernestraat 5
1570 Tollembeek

Interesse?     

Schrijf je tegen vrijdag 22 februari 2019 in bij Betty Schollaert van Vief Galmaarden: 054/58 92 89, 0478/43 01 07 of bettyschollaert@hotmail.com.Lieverthuis@lm.be

02/542.87.09