Vormingsaanbod Brussel

 

Webinar 'Yoga'

Hoogstwaarschijnlijk heb je wel al eens gehoord over yoga. Maar wat is dat nu juist?

Tijdens dit webinar, in het teken van de Dag van de Mantelzorg, laat Lieve Govaerts (ergotherapeute en orthopedisch zorgverstrekker, oprichtster van ‘De Beweegreden’) je kennis maken met enkele eenvoudige yoga-oefeningen.

Dit webinar wordt je gratis aangeboden door LM.

Wanneer?

donderdag 23 juni 2022 van 10u00 tot 11u00

Waar?

Online (via Microsoft Teams)

Interesse?

Schrijf je in via lieverthuis@lm.be. We bezorgen je enkele dagen op voorhand de link waarop je dient te klikken om deel te nemen.


Praatcafé dementie Brussel in het teken van de 'Dag van de Mantelzorg'

Wil je meer te weten komen over dementie? Wil je jouw verhaal eens kwijt? Of wil je horen hoe anderen hiermee omgaan? Dat kan met een hapje en een drankje erbij op het Praatcafé Dementie BXL.

Elke keer gaat Expertisecentrum dementie brOes dieper in op een thema rond dementie. Op donderdag 23 juni 2022 is het de ‘Dag van de Mantelzorg’ en daarom staat het praatcafé dementie volledig in het teken van mantelzorg voor personen met dementie.

De gastspreker is dr. Joris Van Puyenbroeck, mede-auteur van het handboek ‘Zorg voor mantelzorgers’. In dit praatcafé is er veel ruimte voor eigen inbreng, vragen en het bespreken van deze mooie, maar soms ook belastende rol als mantelzorger.

Dit gratis praatcafé is geschikt voor familieleden, mantelzorgers en zorgprofessionals.

Wanneer?

donderdag 23 juni 2022 om 19u00

Waar?

BOP
Zaterdagplein 6
1000 Brussel
Of online

Interesse?

Schrijf je in door een mail te sturen naar broes@dementie.be of bel naar 02/778 01 70.

Lieverthuis@lm.be

02/542.87.09